Recepten

Soep
Courgettesoep
Pompoensoep
Selderijsoep met gerookte paling
Tomatensoep met roomkaas en basilicum
Uiensoep
Visbouillon

Eieren & kaas
Kaasfondue
Scherpenzeelse uitsmijter

Vis & schaal- en schelpdieren
Bouillabaise
Coquilles met een saus van twee soorten sherry
Coquilles in een casserole
Duivelse puf
Garnalen met knoflook en rode peper
Garnalenloempiaatjes
Mosselen
Paling gestoofd
Quenelles de brochet (snoek)
Rogvleugels met gebrande boter
Tong gevuld met zalm en kreeft
Zeeduivel met een korstje van panko

Vlees
Kalfsvlees, Blanquette de veau
Hamburgers met truffelmayonaise
Kalfszwezerik met een salade van peulvruchten
Plat favorite
Rosbief langzaam gegaard
Steak tartare

Gevogelte
Duivenborstjes a la de Duinrand 1999
Kippenlevermousse
Kippenlevers op brood
Kwartel gevuld met ganzenlever
Kwartels met bospaddestoelen
Oma's kip
Makkelijke kip
Parelhoen

Wild
Foie Gras
Hazenpeper
Hazenrug
Konijn gestoofd

Warme & koude sauzen
Avocadosaus
Erno's saus voor bij wild
Hollandaise saus
Mayonaise
Rouille
Sauce Nantua

Groenten & andere bijgerechten
Aardappel-pompoen terrine
Aubergines met een korstje
Champignons op brood
Pasta all'uovo
Pompoen-pastinaak souffle
Prei, gesmoord
Quiche met prei en champignons
Rijstsalade met garnalen
Tuinbonen met Taleggio

Japans
Coquilles
Japans, gebakken rijst
Sashimi
Tonijntartaar
Tori teriyaki
Tosa joju
Tsjirisu

Desserts & gebak
Appeltaart van opa
Brownies
Custard

Drank
Limoncello