De garnalenloempiaatjes (want dat was de restverwerking) zagen er in ieder geval geweldig lekker uit en het smaakten naar meer! En eigenlijk was het heel simpel: het restant garnalen grof gehakt (ik gebruik hiervoor mijn staafmixer) en wat bosuitjes gesnipperd. Velletjes filodeeg laten ontdooien en deze in 4-en snijden. Een schepje garnalen en wat bosuitjes erop leggen en dan als een envelopje dichtvouwen. In een pan wat olie heet laten worden en de loempiaatjes frituren. De garnalen van van de week waren klaargemaakt met knoflook en pepers. Ik denk dat, als dat niet het geval is, je nog wat extra kruiden (rode pepers, chilivolkken, tabasco oid) moet toevoegen. Ik had geen loempia- of chilisaus meer in huis, maar dat had er lekker bij gesmaakt.
14 augustus 2010
Garnalenloempiaatjes
De garnalenloempiaatjes (want dat was de restverwerking) zagen er in ieder geval geweldig lekker uit en het smaakten naar meer! En eigenlijk was het heel simpel: het restant garnalen grof gehakt (ik gebruik hiervoor mijn staafmixer) en wat bosuitjes gesnipperd. Velletjes filodeeg laten ontdooien en deze in 4-en snijden. Een schepje garnalen en wat bosuitjes erop leggen en dan als een envelopje dichtvouwen. In een pan wat olie heet laten worden en de loempiaatjes frituren. De garnalen van van de week waren klaargemaakt met knoflook en pepers. Ik denk dat, als dat niet het geval is, je nog wat extra kruiden (rode pepers, chilivolkken, tabasco oid) moet toevoegen. Ik had geen loempia- of chilisaus meer in huis, maar dat had er lekker bij gesmaakt.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten