Na mijn vakantie in augustus ben ik, na een paar maanden niets gedaan te hebben, weer gaan werken. En toen was dus mijn tijd op. Inmiddels heb ik mijn draai weer gevonden en past alles redelijk in de 24 uur. Ok, ik heb veel slaap nodig, dus kan je van die 24 uur er gerust 7 a 8 aftrekken.

En dan ga je toch weer over op de orde van de dag met natuurlijk als hobbykok-hoogtepunt het kerstmenu. Het was lekker, nee, het was verrukkelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heerlijk had gekookt. Ik was er helemaal blij van!
Zo had ik uit de Delicious. de aardappel-bietentaart gemaakt en die was mooi. Veel mooier dan op de foto uit het blad. En prut; manlief heeft een foto genomen met mijn nieuwe camera (gadget 1), maar die is dus niet helemaal goed geworden.

Voor mij is een kaasschaaf onontbeerlijk. Alles schaaf ik ermee, tot aan de truffel toe. Zo ook tijdens het menu. Maar... dat hoeft nu ook niet meer, want ik kreeg ook gadget 3: een truffelschaaf. Ik ben dus ontzettend verwend!
En nu weer verder aan de slag; Oud en Nieuw, en dus het verjaarsfeest van Manlief. Ik ga eens rondkijken voor hapjes, want vanaf 3 uur tot .... staat de deur open.
1 opmerking:
De draad weer opgepakt! De bovenstaande bonensalade klinkt verrukkelijk (gek op alle bonen). Een drukke oudejaarsdag met verjaardag (alvast felicitaties voor Rob), hapjes en oz (veel sterkte).
Fijne jaarwisseling en alle gezondheid voor het nieuwe jaar, met een kan Bloody Mary voor dag 1 om de K's te lijf te gaan ;-)
Liefs Yvon
Een reactie posten